If cooking is also about research and entertainment, dining places must necessarily offer new experiences to enhance the taste of each dish. Silence, the slowing down of time, a careful choice of materials, and the irregular nature of textures identify the "tailoring work" developed by Sicilian designer Fatima Costa for the new restaurant La Madia.
Se la cucina è anche ricerca e intrattenimento, i luoghi della ristorazione devono necessariamente proporre esperienze inedite per esaltare il gusto di ogni portata. Il silenzio, la dilatazione temporale, l’accurata scelta dei materiali e la natura irregolare delle texture identificano il “lavoro sartoriale” messo a punto dalla designer siciliana Fatima Costa per il nuovo ristorante La Madia.
Tailoring work / DI MELE, Damiano. - In: PLATFORM ARCHITECTURE AND DESIGN. - ISSN 2420-9090. - Anno X:46(2024), pp. 164-167.
Tailoring work
Damiano Di Mele
2024
Abstract
If cooking is also about research and entertainment, dining places must necessarily offer new experiences to enhance the taste of each dish. Silence, the slowing down of time, a careful choice of materials, and the irregular nature of textures identify the "tailoring work" developed by Sicilian designer Fatima Costa for the new restaurant La Madia.| File | Dimensione | Formato | |
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